Roses on Wheels meets Roses on Waves

Het is mei en in Portugal komen 'Roses on Waves' en 'Roses on Wheels' bij elkaar. De zeilboot Roses for Children ligt in de haven van Lagos en Roses on Wheels heeft de fiets achter op een camper gebonden. In Portugal op zoek naar een nieuwe buitenland verbinding voor Roses for Children

Inmiddels heeft Kiki (van de Roses zeilboot) onderweg veel schelpen verzameld om voor het jubileum, naast de schelpensieraden, voor deze gelegenheid ook troostdoosjes te maken. Doosjes prachtig versierd met rozen van schelpen. In eerste instantie bedoelt om als familie, vrienden de as te verdelen ter nagedachtenis aan dierbaren. Al werkende aan de doosjes zijn het ook herinneringdoosjes geworden om bijv. een plukje haar in te bewaren of iets anders wat juist heel speciaal was.

De foto's laten goed zien hoe bijzonder mooi de doosjes zijn geworden. Allemaal uniek. Bij het jubileum op 15 september worden ze verkocht als ondersteuning aan de stichting. De doosjes gaan €15,- kosten vanwege het 15 jarig bestaan. Natuurlijk mag u altijd meer geven als extra ondersteuning voor Roses for Children.